دستور تهیه قطاب به سبک کرمانی‌ها


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نوعروس و آدرس noarous1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 141
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 10
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 10
:: بازدید ماه : 35
:: بازدید سال : 89
:: بازدید کلی : 2665

RSS

Powered By
loxblog.Com

نوعروس

دستور تهیه قطاب به سبک کرمانی‌ها
پنج شنبه 27 مهر 1396 ساعت 9:52 | بازدید : 44 | نوشته ‌شده به دست نوعروس | ( نظرات )
طرز تهیه قطاب کرمانی

این شیرینی سنتی و خوشمزه را خودتان درست کنید و پزش را بدهید!

قطاب یزدی خیلی معروف است و خیلی هم هوادار دارد، اما قطاب کرمانی‌ها هم خوشمزه است و هرکه خورده می‌داند که از نوع اصلش چیزی کم ندارد. قطاب کرمانی‌ها در شکل و اندازه و قیافه‌اش با شیرینی معروف یزدی‌ها کمی فرق دارد. البته مواد داخلش هم کمی متفاوت است. درست کردن قطاب کار سختی نیست، شاید به نظر وقت‌گیر و سخت بیاید، ولی اگر همین حالا دست به کار شوید خودتان می‌بینید که اصلاً سخت نیست و ریخت و پاش هم ندارد. 

موادلازم:
2 پیمانه آرد سفید
یک‌دوم پیمانه روغن مایع
1 پیمانه ماست شیرین
2 تا 3 پیمانه‌ پودر قند
پسته، بادام و نارگیل پودرشده از هرکدام 50 گرم
100 گرم‌ گردوی ریز خردشده
یک‌سوم پیمانه‌ شکر
3 قاشق سوپخوری‌ دارچین
1 قاشق سوپخوری هل آسیاب شده
به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:
1ـ‌ روغن و ماست را در ظرفی بریزید و هم بزنید. 
2ـ‌ آرد را کم‌کم به روغن و ماست اضافه کنید تا خمیر یکدستی به‌دست آید. 
3ـ‌ خمیر را با وردنه پهن کنید تا به ضخامت سه میلی متر در بیاید. با یک فنجان خمیر را قالب بزنید. 
4ـ‌ پسته، بادام، نارگیل، گردو، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
5 ـ‌ حالا یک قاشق مرباخوری از این مخلوط را وسط خمیری که قالب زده‌اید بریزید. دو لبه خمیر را روی هم بیاورید و با دست فشار دهید و دورپیچ کنید. 
6ـ‌ قابلمه گود و کوچکی را تا نیمه از روغن پر کنید و روی حرارت قرار دهید. قطاب‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.
7- وقتی قطاب طلایی رنگ و برشته شد، آن را از روغن بیرون آورده و در توری بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. زمانی که قطاب‌ها کاملا سرد شدند آنها را در مخلوط پودرقند و هل بغلتانید. 

نکته:
اگر دورپیچ‌کردن قطاب را بلد نیستید می‌توانید بعد از گذاشتن مواد داخل خمیر آن را به شکل گلوله‌هایی به اندازه گردو درآورید.

منبع: سایت نوعروس




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: